Σόλες Αρβυλών - Πέντε Απαραίτητα Χαρακτηριστικά που Πρέπει να Έχουν

Γιατί οι σόλες των αρβυλών που διαθέτουμε είναι οι καλύτερες;


Πρέπει να προστατεύετε τα πόδια σας από αιχμηρά αντικείμενα, νερό και άλλα πράγματα που μπορεί να είναι επιβλαβή για εσάς ενώ εργάζεστε εκεί έξω. Τα χαρακτηριστικά που έχουν οι σόλες μας είναι τα εξής:

Αντιολισθητικές
Οι σόλες μας Vibram, KSBW, DAVOS, ASTRON, κλπ είναι παγκοσμίως γνωστές για την υψηλή ποιότητά τους. Αν συγκρίνετε τις παραπάνω σόλες με την κανονική σόλα από καουτσούκ, θα καταλάβετε ότι η σόλα της είναι αντιολισθητική. Έτσι, θα σας προσφέρει τη μέγιστη στήριξη αφού έχει σταθερό κράτημα, είτε σε στεγνό είτε σε γλιστερό δάπεδο.

Αδιάβροχο
Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα λατρέψετε σε αυτές τις σόλες είναι η αδιαβροχοποίηση τους. Αποτρέπουν την είσοδο νερού στα πόδια και την κάλτσα σας ενώ εργάζεστε σε υγρή περιοχή. Γενικά, οι μπότες μας έχουν σχεδιαστεί με αδιάβροχο συστήματα, ανθεκτικό λασπωτήρα και προστασία γύρω από το επάνω μέρος του παπουτσιού, καθιστώντας τις ιδανικές για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, η αδιάβροχη μεμβράνες Goretex, Windtex κλπ μειώνουν τη συμπύκνωση στο εσωτερικό του παπουτσιού ενώ εμποδίζουν το νερό να εισέλθει στη μπότα.

Αντοχή
Όσον αφορά την αντοχή, εξαρτάται από το πόσο συχνά χρησιμοποιείται το παπούτσι και τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει. Τα πέλματα των περισσότερων σολών μας τείνουν να διαρκούν για περισσότερα από 10 χρόνια. Είναι κατάλληλο για πεζοπόρο ή εξερευνητή αφού μπορείτε να φοράτε το παπούτσι για ένα χρόνο χωρίς να αντικαταστήσετε τη σόλα. Αξίζει τα λεφτά σας. Το μείγμα αφρού και καουτσούκ κάνει τη σόλα να ισορροπεί μεταξύ πρόσφυσης και στιβαρότητας.

Ανεση
Είναι επίσης απαραίτητο να λάβετε υπόψη την άνεση των παπουτσιών. Η σόλα κάνει το παπούτσι άνετο. Παραδόξως, οι περισσότερες σόλες μας παρέχουν μια ελαφριά και ελαστική εξωτερική σόλα. Χάρη στο μείγμα αφρού και καουτσούκ που κάνει την εξωτερική σόλα απαλή, ελαστική και σκληρή.

Αντικατάσταση της Σόλας
Το καλό με τις σόλες μας είναι ότι σπάνια φθείρονται καθώς έχουν μεγάλη διάρκεια. Επίσης, δεν χρειάζεται να πετάξεις καλά παπούτσια γιατί οι σόλες μπορούν να αντικατασταθούν καθώς κυκλοφορούν στην αγορά. Μπορείτε να επανατοποθετήσετε την εξωτερική σόλα κάνοντας το παπούτσι ολοκαίνουργιο ξανά.

  |  

Περισσότερες Αναρτήσεις