Τι μποτάκι εργασίας να αγοράσω;

Η άνεση είναι το κλειδί


Οι μπότες σας πρέπει να είναι άνετες. Εάν δεν αισθάνεστε καλά σε αυτές, δεν θα έχει σημασία πόσο προστατευτικά είναι αν δεν θέλετε να τα φορέσετε. Τα πόδια των περισσότερων ανθρώπων διογκώνονται καθώς η μέρα προχωράει - όταν προσπαθείτε να δοκιμάσετε υποδήματα, προσπαθήστε να το κάνετε γύρω στα μέσα της ημέρας ή αργότερα. Περάστε το χρόνο περπατώντας για λίγο, ενώ βρίσκεστε στο κατάστημα, και βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα μικρό περιθώριο, ενώ είναι δεμμένα, ειδικά αν έχουν σίδερο για προστασία των δακτύλων.


 

Σε εσωτερικούς χώρους ή σε εξωτερικούς χώρους;


Ένας καλός κανόνας είναι αν θα εργάζεστε πρωτίστως σε κλειστούς χώρους, ένα πιο μαλακό και σφιχτό πέλμα είναι καλύτερο και ένα ευρύτερο πέλμα με σφικτή σόλα είναι καλύτερο για εξωτερικούς χώρους. Εάν εργάζεστε σε υγρές συνθήκες, θα θελήσετε να αναζητήσετε αδιάβροχα και αντιολισθητικά χαρακτηριστικά.

 

Τις χρειάζεστε σε κρύο καιρό;


Εάν είστε εξωτερικά στους χειμερινούς μήνες ή εργάζεστε σε κρύο περιβάλλον, βεβαιωθείτε ότι τα υποδήματά σας είναι σωστά μονωμένα για προστασία από το κρύο. Συγκεκριμένα, εξετάστε αν η σόλα έχει μόνωση ή εάν οι μπότες έρχονται με επένδυση από προπυλένιο. Φορέστε κάλτσες από μαλλί για να κρατήσετε τα πόδια σας ζεστά και στεγνά.

 

Σίδερο στα δάκτυλα ή όχι;


Οι μπότες από χαλύβδινα δάχτυλα είναι ιδανικά για προστασία από κτυπήματα ή συμβάντα συμπίεσης όπως πτώση αντικειμένων ή θραύση από βαριά αντικείμενα. Τα προστατευτικά καλύμματα μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από μη μεταλλικά σύνθετα που είναι εξίσου ασφαλή και ανθεκτικά. Βέβαια από την άλλη αυξάνεται το βάρος του παπουτσιού και μειώνεται η ευλυγισία του.

 

Πρώτα η ασφάλεια


Φέρνουμε ένα διαρκώς αυξανόμενο φάσμα υποδημάτων που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατούν ασφαλή, ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε: ανθεκτικό σε διάτρηση, ηλεκτρικό ή χημικό κίνδυνο. Επισκευθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε το παπούτσι που σας ταιριάζει.

©workprom

  |  

Περισσότερες Αναρτήσεις